Deze pagina is specifiek bedoeld voor de ondernemers in het CME-gebied en is bereikbaar via het menu Contact/Voor ondernemers.

Eventuele op- en aanmerkingen kunt u mailen naar communicatie@centrumelst.eu.

Download declaratieformulieren

Artikelen Flits voor ondernemers 2017-6

Digitaal of analoog

Ook deze Nieuwsflits komt in twee gedaanten.

Behalve gedrukt krijgt u hem ook gestuurd via de mail. Vo­rige keer bleek hij beter gelezen dan ooit, maar dat mag dan ook wel. Hij kwam van alle kanten tot u, was niet meer te negeren. Toch willen we niet teveel geld aan hem uitgeven, hoeveel we ook van hem houden. Dus houdt volgende maand de mail in de gaten!

Digitale etalage

Hoe staat u op de website van het CME?
Zijn de foto’s nog actueel? Kloppen de openingstijden? Bent u net verhuisd of nieuw in ons winkel­ centrum? Geef het even door via communicatie@centrum­elst.eu en wij zorgen ervoor dat alles weer up­-to-­date is.

Kerstversiering 2017

Was het u al opgevallen? Het dorp is in kerstsfeer.
100 kerstbomen en sierlijke verlichting zorgen voor een heerlijke winteratmosfeer voor ons winkelende publiek.

Infozuil

Half januari wordt de infozuil aan de kop van de Dorpsstraat digitaal.
Het scherm biedt plaats aan meerdere advertenties, die een korte tijd zichtbaar blijven. Deze beelden worden afgewisseld met informatie over evenementen en gebeurtenissen in het dorp. Door het steeds wisselende beeld heeft het een veel hogere attentiewaarde dan het huidige bord. Wij krijgen hierover veel vragen van geïnteresseerden, daarom volgt er 3 januari een informatiebijeenkomst over adverteren op de zuil. Als u interesse heeft om te adverteren kunt u zich aanmelden via adverteren@centrumelst.eu.

Glossy 2018

De nieuwe glossy komt eraan. De voorbereidingen zijn in volle gang.
Adverteerders zijn gevonden (waarvoor harte­lijk dank). Zij zullen bijtijds worden benaderd om hun goedkeuring uit te spreken over het resultaat. Niet iedereen heeft het inschrijfformulier ingeleverd. Ook wach­ten wij nog op een aantal advertenties. Graag per omgaande naar: adverteren@centrumelst.eu. Wij houden ons ook aan­bevolen als u nog mooi beeldmateriaal van Elst heeft/weet.

Fotografen

In de vorige flits berichtten wij dat we er in waren geslaagd een aantal enthousiaste fotografen te werven.
Dit blijkt toch tegen te vallen. Dus zijn we weer opnieuw op zoek naar fanatieke amateurfotografen. Als u iemand weet of zelf geschikt beeldmateriaal hebt, meldt het via communica­tie@centrumelst.eu.

Decemberactie

U zult het al wel hebben gemerkt, geen ‘Elst Pakt Uit’ dit jaar.

In plaats daarvan hebben we dankzij Jumbo en Albert Heijn een actie voor het goede doel opgezet. Wij horen van verschillende winkeliers dat dit heel goed is ontvangen. Wel zal het nog een hele klus worden om al die stemmen te gaan tellen….

Nieuwjaarsborrel 8 januari 2018

Het jaar zit er weer bijna op.

Binnenkort is het Nieuw­jaar, reden voor het CME om alle leden uit te no­digen voor een borrel op maandag 8 januari in de Ommelanden. Vanaf 18.00 uur.